Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Marina Marina uit Weurt schreef op januari 27, 2023 om 4:32 pm
Jullie waren nog in de uit probeer fase, maar wat een mooie afbeelding is het! Ze staan op een ere plaats. "Hij houdt mij stevig vast"
Aukje Aukje schreef op februari 9, 2022 om 5:34 am
2 weken terug op een zondag heb ik cm hand in hand benaderd. Mijn moeder lag toen erg slecht en ik wou graag nog een beeldje laten maken van onze handen. Een paar uur later stond Cora met al haar spullen in het CWZ. Twee dagen erna is mijn moeder overleden. Ik ben zo dankbaar voor deze tastbare herinnering. Lieve Cora bedankt voor de super service die jullie hebben!
T. Meijer T. Meijer uit Weurt schreef op februari 6, 2022 om 9:04 am
3 jaar terug een handen beeld laten maken van 4 generaties onwijs blij er nog steeds mee !
Ruth Ruth uit Winterswijk schreef op februari 5, 2022 om 6:40 pm
Voor mijn ouders een prachtig beeld laten maken van hun handen. Mocht er 1 van de 2 wegvallen hebben ze een mooie tastbare en zichtbare herinnering aan elkaar. En ooit, hopelijk duurt het nog heel lang, staat hij bij mij thuis op een mooie plek. Cora May bedankt 😍
Mandy van den Heuv Mandy van den Heuv uit Heterem schreef op februari 5, 2022 om 6:01 pm
Dit jaar september hebben ze een afdruk van mijn zwangere buik gemaakt. Enorm blij met het resultaat die nu op mijn slaapkamer hangt. Iets wat echt werkelijk is en voor altijd! Enorm blij mee, nog steeds!
Branka Loesberg Branka Loesberg uit Druten schreef op februari 5, 2022 om 8:32 am
Ik heb 3 jaar geleden de handen van mijn kinderen en mijzelf laten maken voor de 50e trouwdag van mijn ouders. De blik van mijn ouders toen ze het cadeau kregen was goud. Cora heeft alles zo goed en mooi gemaakt. En wat een vriendelijke en lief persoon en zeer professioneel. Ik zou ze aan iedereen aanraden!
Marijke Boons Marijke Boons uit Ewijk schreef op februari 5, 2022 om 7:02 am
Inmiddels trotse bezitter van twee hand beelden. Een met met kinderen waar een mooi kom op geplaatst is zodat het een pronkstuk is in mijn huiskamer en een hand van mijzelf laten maken om mijn sieraden aan te hangen. Top mensen die luisteren naar je wensen en zorgen voor een prachtig beeld!
Saskia Verdouw Saskia Verdouw uit Winterswijk schreef op november 13, 2020 om 9:34 pm
Ik heb de handen van mijn ouders van 85 en 81,mijn vader is ernstig ziek.Ook voor mijn moeder iets wat ze aan kan raken als hij ons wegvalt.Op een plak hout wat ook "geleefd " heeft ringen en schors. Bedankt Cora voor het luchtig houden van een emotioneel gebeuren
Gerard en Marie Louise Gerard en Marie Louise uit Beuningen schreef op november 13, 2020 om 12:11 pm
We hebben nu 2 beelden 1 van onze handen en 1 met de poten van onze honden in de hand. Een pronkstuk in huis en een blijvende herinnering.

error: Content is protected !!